1200px-Flag_of_the_United_Kingdom.svg
logo-sir

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

Frequently Asked Questions

 

Wie is Ragworm®? Ragworm® is een uitvinding van Martin Grijpstra directeur van Jet Set Hydro Technics B.V. De naam en logo van Ragworm® is bedacht door Sonia Grijpstra.
Ragworm® betekend in het Nederlands “Zager” een soort duizendpoot die in het zand en water van het wad leeft.

 

Wat is Ragworm®? Ragworm® is een gepatenteerd systeem, speciaal ontwikkeld voor het mobiel koudsnijden van (versleten)vloeren, wanden en daken van (olie)opslagtanks onder Ultra Hoge Druk Water, in het bijzonder in de petrochemische sector.

 

Waar is het Ragworm® systeem inzetbaar? Het Ragworm® systeem is over de hele wereld inzetbaar, gelet op veiligheid, gezondheid en milieu enerzijds en snelheid, efficiëntie en kosten anderzijds belooft Ragworm® de nieuwe standaard te worden voor metaal snijden bij renovatie van opslagtanks en vergelijkbare activiteiten.

 

Hoe wordt het Ragworm® systeem aangedreven? Het Ragworm® systeem wordt hydraulisch aangedreven.
Het geautomatiseerde snijsysteem is  veilig, snel, schoon en arbeidsvriendelijk.

 

Wanneer het Ragworm® systeem aan het werk is in de tank, kan er dan worden door gewerkt worden door andere bedrijven? Ja, er kan gewoon doorgewerkt worden.

 

Kan het Ragworm® systeem door meerdere staal lagen heen snijden? Ja, zonder onderbreking kan het snijproces gewoon doorgaan.
Als het Ragworm® systeem door meerder lagen snijd wordt de snelheid aangepast om een schone en rechte snede te volbrengen.

 

Waar bestaat het Ragworm® crew uit? De crew bestaat voornamelijk uit 2 of 4 personen. Afhankelijk van de grote van de klus wordt bepaald hoeveel robots er worden ingezet.

 

Beleidsverklaring: klik hier

 

Hoe kunt u contact opnemen met Jet Set Hydro Tecniek U kunt contact met ons opnemen via het contact formulier of u kunt ons een mail sturen naar info@ragworm.nl.